söndag 26 februari 2012

Bloggvila

...Röda Malmö tar ledigt vecka 9

Våren är på gång i Malmö...

Det går bra för bloggen Röda Malmö, även om jag skurit ner på antalet blogginlägg det senaste året. År 2010 gjordes 957 inlägg på bloggen, 2011 var antalet 787. Men Röda Malmö håller ställningarna.

På Bloggportalens lista över mest länkade bloggar i Malmö ligger Röda Malmö på första plats. På listan över mest besökta privata bloggar i Malmö återfinns den på 12:e plats med just nu 3 794 besökare senaste veckan.

På Blogtoplist har Röda Malmö just nu en 9:e plats och på TopBlogArea en 18:e plats. Mitt eget räkneverk säger att bloggen haft runt 5 000 sidladdningar/vecka senaste två månaderna.

Men nu blir det alltså en veckas uppehåll. Inte av någon annan särskild anledning är att jag kan. Det är emellertid fullt tillåtet att botanisera bland inläggen på bloggen. Får jag kanske rekommendera de senaste Malmö-vandringarna:Fler tips på vandringar finns här och här.

Vill man ha en grundkurs i marxism så hittar man den här. Tycker du det är intressant att läsa min serie om Ekosocialism så finner du den här. Blandade inlägg om Malmö kan du se här.

På återseende.


1 kommentar:

Nanna sa...

Hej! Intressant blogg, jag hittade hit av den anledningen att jag "spanade" på Cindy Walker, Jag har ett prog på vår lokala radiostation, där jag berättar om nästan bortglömda artister och spelar old country music..Cash är min husgud ! Hoppas du har en skön ledighet ! :)