tisdag 20 mars 2012

Han gör rasisterna rumsrena

...Reepalu i armkrok med SD

I Frankrike skjuter en rasistisk gärningsman barn i huvudet. I Sverige har den misstänkte serieskytten Peter Mangs delgivits ytterligare brott. I Norge pågår rättegången mot massmördaren Breivik.

Den rasistiska och islamofobiska hatpropagandan skördar ständigt nya offer. I Malmö gör Illmar Reepalu bort sig igen. Han skriver nu kravbrev tillsammans med borgerliga partier och - Sverigedemokraterna!

Inte med Vänsterpartiet och Miljöpartiet, men med SD! Reepalu har länge propagerat för begränsningar av flyktingars rätt att bosätta sig var de vill och för tillfälliga medborgarskap - idéer som hämtats från det rasistiska SD.

Nu går han följdriktigt ytterligare ett steg och agerar politiskt tillsammans med SD. Det är uppenbart att han har beträtt den "danska vägen" - en väg som vid det här laget är väl prövad och funnen helt förkastlig. De enda som gynnas är rasisterna. Reepalu gör dem rumsrena.

Nu måste (s) i Malmö ta itu med Reepalu. Ingen socialdemokrat, som vill ha hedern i behåll, kan lägga sin röst för en sådan politik.


2 kommentarer:

Lennart sa...

"Den "islamofobiska hatprogagandan skördar ständigt nya offer", skriver RÅ."


Men sanningen är ju med all säkerhet att det är en muslim knuten till al kaida som utfört dessa förfärliga dåd. Det gäller att veta vad man pratar om........

Ronny Åkerberg sa...

...till Lennart:
Det är inte någon större skillnad på en högerterrorist som Breivik och en islamistisk högerterrorist som den i Frankrike. Samma andas barn. Blint hat och förvrängda föreställningar. Islamofobi, anti-semitism och andra former av rasism är lika illa.