lördag 31 mars 2012

Tiga är guld

...och ingenting ska förändras


S-ledaren Stefan Löfvén får kritik av Reinfeldt för att han är för tystlåten. Men det är just detta som är Löfvéns stora tillgång. Varför ändra ett vinnande koncept? Löfvén är tyst och då går hans opinionssiffror upp. Samma sak hände med Mona Sahlin och Håkan Juholt - så länge de var tysta ökade stödet - så fort de började prata gick det åt skogen.

Stefan Löfvén har lärt sig att hålla tyst. Det går dåligt för Reinfeldt och hans allians nu. Om Löfvén bara kan knipa igen så kan han kamma hem missnöjet. Fast man kan ju undra om Löfvén och s-toppen verkligen tiger konsekvent?

Just idag får vi veta att s inte vill bryta Saudiavtalet. Just i dag säger också Stefan Löfvén att avreglerade marknader inte ska återregleras. Mannen har tidigare förklarat att han vill ha kärnkraften kvar. Här om dagen, när det skulle avgöras om S:t Görans sjukhus skulle överföras till riskkapitalbolaget Capio, lade socialdemokraterna ner sina röster.

På sin tid talade Olof Palme om att socialdemokratin ville förändra samhället. Kanske blir det så att Stefan Löfvéns kännemärke blir att hålla tyst - förutom när han meddelar att ingenting ska förändras?


Intressant Bloggar om politik,

Bloggat: Svensson,

Inga kommentarer: