torsdag 13 september 2012

Dårarnas paradis

...för att kväsa den demokratiska revolutionen
 
Först gör några idioter en anti-muslimsk film, uppenbart i provokativt syfte. Regissören existerar förmodligen inte ens och skådespelarna är ursinniga eftersom de blivit förda bakom ljuset vad gäller filmens avsikter.
 
Enligt DN verkar det vara en lågbudgetvariant finansierad av sionister. Om avsikten var att få igång andra idioter bland muslimerna lyckades man bra. Muslimska högerextremister hetsar upp okunniga människor och tar livet av helt oskyldiga.
 
Detta i sin tur får igång USA som genast skickar krigsskepp och börja slamra med vapnen. Ska det återigen bli fråga om "hämnd" som drabbar oskyldiga människor?
 
Det här är en dårskap i den högre skolan. Alla krafter som är fientligt inställda till den demokratiska arabiska revolutionen verkar ha gått samman för att dra bort blickarna från kampen för frihet och utveckling för att istället driva ner människor i de religiösa stridernas dårskap.
 
Regimen i Egypten, liksom västerländsk media, verkar heja på och uppförstora saken - trots att det bara handlar om små grupper som agerar och hetsar upp sig. De har väl alla sina randiga skäl att vilja göra en stor sak av detta.
 
 
Bloggat: Svensson,

Inga kommentarer: