söndag 2 december 2012

Rapport från klassamhället

...samhällskittet och snäckskalen löses upp
 
Blufföretagen lurar oss på miljarder. Kanske är det så mycket som 118 miljarder. Svårt att föreställa sig hur mycket det är. Andra får betala för att jobba på McDonalds. Och deltid är världens största kvinnofälla.
 
Många har inget jobb alls, men nu ska det tas krafttag i Rinkeby. Här är det bäst att bo om man är ung. Om man nu har nånstans att bo förstås. Rån kan det bli lite varstans, väktare nedslagen av yxrånare.
 
Förlorarna som röstar på SD bryr sig inte om kritiken från vinnarna. Några tycker till och med att Hitler är hipp. Men visst ska vi stoppa skiten.
 
UD festar dock loss - mest av alla departement. Carl Bildt snålar inte med pengarna när det gäller representation. Vi sätter vårt hopp till - Blondinbella. Hon ska sätta stopp för konsumtionshetsen. Vi kanske ska sluta använda BNP som tillväxtmått? Är det något det Nya Arbetarpartiet har missat?
 
Fattigdom och utsugning som förutsättning för det globala kapitalistsamhället. Få känner till näst värsta katastrofen. Ute i världshaven löser det allt surare vattnet upp snäckskal och förstör långsamt ekosystemen. Jag tror inte Blondinbella räcker.
 
 
 

Inga kommentarer: