söndag 30 juni 2013

Lägg ner Almedalen

...bojkotta elitens mingelparty
Uppvisning i skendemokrati
 
Almedalsveckan är det politiska etablissemangets, myndigheternas, medias och lobbyisternas sommarmingelparty. Egentligen helt utan intresse för vanligt folk. En enda stor megafon för den elit som tävlar om att försämra samhället för arbetarklass och vanliga lönearbetare.
 
Klyschorna och flosklerna kommer att hagla, lögnerna och dimridåerna att lägra sig över Visbys murar och rinna ut över landet. Media kommer att spela med och ge sken av att det handlar om verklig demokrati när det i själva verket är Potemkin-kuliss rest av den ekonomiska och politiska elit som är så överens om att de rika ska gynnas på de arbetandes bekostnad, att klyftorna ska fortsätta att växa och välfärden rustas ner.
 
I mer än tjugofem år har detta politiska etablissemang oavbrutet jobbat på sitt destruktiva projekt; avregleringar, privatiseringar, nedskärningar och i spåren på detta arbetslöshet för många och ständigt ökande arbetsbördor för de som fortfarande har ett jobb.
 
Tro inte ett ord av vad de tänker säga under Almedalsveckan. Det är fejk och spel. Ladda istället för deltagande i gräsrötternas manifestation: Välfärdsmanifestation 21 sept. Då handlar det om folkets krav. Almedalsveckan är bara en del av det politiska bedrägeriet. Ska det bli politiska förändringar till vanligt folks fördel så måste vi ta saken i egna händer.
 

SvD SvD2 SvD3 SvD4 SvD5 SvD6 SR SR2 SR3 SkD SkD2 SkD3 AB AB2 AB3 AB4 AB5 AB6 DN DN2 DN3
DN4 DN5 Intressant Bloggar om politiker, politik, samhälle, klassamhälle, media,

Bloggat: Annarkia,

Inga kommentarer: