torsdag 13 mars 2014

Kämpa Malmö mot nazism

...demonstration på söndag

Demonstration den 16/3 klockan 14:00 från Möllevångstorget med anledning av nazistattacken på internationella kvinnodagen. Vi låter oss inte skrämmas till tystnad utan står upp mot nazisterna. 

5 kommentarer:

L sa...

Jag föreslår att bilden tas bort eftersom den är allt annat än feministiskt. MVH Lina

Ronny Åkerberg sa...

...till Lina:
Jag föreslår att du vänder dig till arrangörerna på deras facebooksida.

You´ll-never-walk-alone sa...

jag är invandrare men tänker aldrig ställa upp på dessa spektakel anordnade av Extremvänstern med terrorgrupperna Revolutionära Fronten och AFA i spetsen.
jag tar starkt avstånd från politiskt våld och det gör inte Extremvänstern och därför kommer jag aldrig nånsin vara delaktig i dessa "anti fascistiska demon"
AFA och Revolutionära fronten är och förblir Kommunistiska terrorgrupper och sådana människor vill jag inte demonstrera med oavsett vad jag tycker om Nazister och Fascister.
de ärliga Anti-rasisterna som tar avstånd från politiskt våld kan jag gärna demonstrera med men som sagt så länge två extrema grupper deltar i demonstrationerna så vill jag inte vara med.
det är ingen som helst skillnad på Nazister/Facister och AFA/RF

Ronny Åkerberg sa...

Jag gillar inte heller dessa grupperingar och jag menar att vänstern måste ta ett ansvar för att övervinna den typen av företeelser. Jag deltar ändå i demonstrationen på söndag för att den verkar ha en väldigt bred karaktär och kommer att gå i det block där Vänsterpartiet och danska Enhedslisten går.
Helst såg jag att de grupperingar som du nämner isolerades.

You´ll-never-walk-alone sa...

våld kommer aldrig och har aldrig löst några problem och detta ser vi precis överallt i världen där människor av olika grupperingar tagit till våld som politiskt medel.
det absolut bästa som finns och som alltid fungerat är att TILLSAMMANS lösa våra problem som vi står inför idag av Bankvälde o skuldsättning o ränteslaveri som borgerligheten/nyliberala ställt till med.
Nazismen o Fascismen växer alltid i orostider och förlorar sin maktposition när samhället är välmående där förutsättningarna är goda för medborgarna utbildning, jobb, bra välfärd bra trygghetssystem som idag borgerligheten håller på att helt rasera om ingen stoppar de.
sen undrar folk varför vi helt plötsligt har Fascister o Nazister på våra gator.
det är ju Borgerligheten/Nyliberala som krattar manegen för Fascister o Nazister eftersom dessa älskar kaos och oordning därför att det är så de växer.
läser man kommentarerna på dessa Fascistiska Nazistiska sidor så ser man hur de gärna välkomnar högre arbetslöshet, mer konflikter, mer utanförskap för då kommer folket ty sig till oss när samhället brakar sönder och de har helt rätt i detta det är såna som KD,M,FP,C som krattar manegen för dessa galningar men Reinfeldt är för blind för att se detta samband.
de Borgerliga verkar tro att äsch om dessa galningar växer så sätter vi in militären o sen är allt över men vad Borgerligheten inte förstår är att fram tills dess då har de vuxit sig så pass starka att ingenting rår på de.
ett bra exempel på hur Borgerligheten vill förstöra för samhället i stort se bara på deras senaste galna förslag om att sänka studiebidragen och om inte ett mediedrev som heter duga inte infunnit sig då hade de aldrig backat om detta men M backade enbart pga ett mediedrev men de kommer ändå att genomföra det sen när de väl vinner valet eller om de vinner valet så kommer de att förstöra samhället till oigenkännlighet.
jag vill ge dig ett tips se Dokumentären Godheten av Stefan Jarl och hur Borgerligheten f... upp detta samhälle.