onsdag 9 april 2014

Malmö: Upp till protest mot Sd

...driv tillbaka rasismen

Från norr till söder sprider sig nu protesterna mot att Sd försöker utnyttja anställda på olika arbetsplatser i sin propagandakampanj inför valet. Vid universitetssjukhuset i Umeå ställde sig en läkare i vägen för Jimmie Åkesson, i samma stad meddelade Volvo Lastvagnar att Åkesson inte var välkommen och i Växjö inställdes ett planerat besök på Kronfönster.

Det artar sig till ett fiasko för Sd när gräsrötterna på golvet reagerar. Sydsvenskan publicerade ett öppet brev från 258 vårdanställda som protesterar mot Åkessons besök på akuten på Skånes universitetssjukhus i Malmö. 

Brandmännen i Malmö kör iväg med sina bilar i protest mot Sd. Självklart är dessa protester värda allt stöd. Jimmie Åkesson är inte välkommen till Malmö. Brandkårsprotesterna avslöjar vilka Sd är. Inga rasister på Malmö brandstation och inte nån annanstans heller!

Brandmän mot rasism välkomnar alla att solidarisera sig med dem. Demonstration vid Malmö brandstation kl 15 onsdag 9 april, se event på facebook.

Facebook: Brandmän mot rasism


2 kommentarer:

Klas sa...

Det bästa med valet i höst är att centern och kd åker ut. Nästa gång är det vänsterns tur!

Ronny Åkerberg sa...

...till Klas:
När det gäller C och Kd finns en nedåtgående trend och klara indikationer i upprepade mätningar. När det gäller vänstern finns snarare siffror som visar på bättre valresultat än förra gången. Hur det sen ska gå för (v) beror på hur man förhåller sig till den högervridna socialdemokratin. Svassar man med och gör sig ansvarig för en dålig s-politik så lär man inte kunna lyfta. Håller man en oppositionell vänsterkurs och företräder missnöjet bland gräsrötterna så kan (v) utvecklas åt rätt håll.