söndag 24 augusti 2014

Malmö: Polisen fara för demokratin

...vågar vi låta våra ungdomar demonstrera?
Skam över polisens agerande i Limhamn

Hur har vårt samhälle kunnat urarta på det här viset? Ett nazistiskt partis rättigheter garanteras med insatser av hundratals poliser medan vanliga människor trampas ner av polishästar eller körs över av polisfordon när de utnyttjar sina demokratiska rättigheter att demonstrera mot demokratins fiender.

Nu är hög tid att förbjuda nazistiska sammankomster och organisationer!

Ställs till svars de poliser som bär ansvaret för övergreppen i Limhamn!

Sydsvenskan: "Vi kastade oss mot sidan, men hann inte undan"


9 kommentarer:

Alexander sa...

Naturligtvis ska även nazister garanteras skydd för att få framföra sina åsikter. Tycker man inte det är man direkt odemokratisk och på samma nivå som de man anklagar. Dessutom är det konstigt att det i princip alltid urartar när vänstern motdemonstrerar.

Ronny Åkerberg sa...

...till Alexander:
Nazister ska förbjudas, enligt min åsikt. Sverige har skrivit på FN:s uttalande om förbud mot rasistiska organisationer. Dags att leva upp till det nu.
Förbud mot nazism är det samma som skydd för demokratin. Nazister vill bara utnyttja demokratin för att avskaffa den.
Anledningen till urartning i Limhamn var att polisen använde helt onödigt och grovt övervåld. Det var ett provocerande uppträdande från polisens sida. Trots det förhöll sig människor lugna och samlade och svarade inte med våld.
Det kan man emellertid inte alltid räkna med från polisens sida. Vill polisen ha bråk och extra problem så ska man uppträda just så som man gjorde i Limhamn igår.

You´ll-never-walk-alone sa...

jaså Alexander så du tycker att Nazister o Fascister ska få delta i de Demokratiska spelreglerna samtidigt som man tydligt säger att man vill avskaffa Demokratin.
så här sade Daniel Spansk till Södertälje tidningen Lt.se
Demokratin har skapat kaos i Sverige och ska avskaffas, anser SvP.
när man tydligt visar att man vill avskaffa Demokratin så måste man bekämpa sådana grupper. de ställer gärna upp i de Demokratiska valen eller rättare sagt utnyttjar Demokratin till att ta sig till makten o sedan avskaffa den.
inga andra ska kunna organisera sig o bilda partier o ställa upp i val eftersom Nazister/Fascister har avskaffat Demokratin o friheten för alla människor o grupper.
när Daniel Spansk får frågan om vilket styre SVP ska ersätta Demokratin med så får Lt.se inget bra svar på vilket styrelseskick Sverige ska styras av och du Alexander vill att vi ska acceptera sådana dårar som kommer att förstöra Sverige.
om du Alexander tycker att Nazister/Fascister dvs SVP har rätt att delta i de Demokratiska spelreglerna så samtycker du samtidigt till att de vill avskaffa Demokratin.
du Alexander är därmed en icke-Demokratisk person som gillar Diktatur eftersom du gärna vill se att andra ska diktera allt åt dig o resten av folket.
de partier som tydligt tar avstånd från Demokratin o samtidigt utnyttjar Demokratin till att komma till makten är inga andra än rättshaverister o ska bekämpas o tom förbjudas eftersom de hotar Rikets säkerhet o ger oss ett otroligt dåligt rykte i resten av världen o kanske tom hotar vår handel med övriga världen eftersom många kommer att bojkotta Svenska varor o tjänster för att alla kommer att se oss som hatiska människor Rasister.
Nazister/Fascister ska inte få komma till makten eftersom de tror inte på vår Demokratiska frihet.

Alexander sa...

"Nazister ska förbjudas enligt min åsikt"

Fast din åsikt är inte lagen. Vad säer du om de som tycker att ditt parti inte borde få finnas?

"Anledningen till urartningen i Limhamn var att polisen använde helt onödigt och grovt övervåld"

Fast det är väldigt ofta vänsterns motdemonstrationer urartar. Har motdedemonstranterna någon gång något eget ansvar? Är det alltid polisens fel?

J W sa...

Alexander.titta till baka till 30 och 40 talet läs lite historia och berättelser från dem som satt i koncentrationsläger.det var inte bara judar,Romer och afrikaner som blev fabriksmässigt slaktade, även politiska motståndare,handikappade mm.Åk ner till Auschwic,Treblinka mm så får du en verklighetsbild av vad Nazismen står för.man kan inte ha tunnelseende i denna fråga.Nu tror jag inte att dom sk Svenska Nazisterna kan så mycket om nazismens historia.Det är trasiga människor som är ute för att avreagera sig mot samhället precis som fotbollshuliganerna

Ronny Åkerberg sa...

...till Alexander:
Håll dig till saken nu. Jag var på plats i Limhamn och kan liksom många andra vuxna och erfarna människor som var där inte se det rimliga i polisens hästchocker in bland fredliga människomassor.
Det förelåg helt enkelt ingen situation som motiverade polisens agerande.
Det är också därför som kritiken mot polisen nu fått sådant genomslag i media.

Alexander sa...

Ronny

"kan inte se det rimliga"

Nej,du är ju partisk. Dessutom är inte dina iakttagelser den allerådande sanningen.
Det finns vittnen som berättar om motdemonstranter som uppförde sig väldigt illa och struntade i polisens order. Återigen,varför händer det så ofta att vänsterns motdemonstrationer urartar? Vad säger du om de som vill förbjuda ditt parti?

Ronny Åkerberg sa...

...till Alexander:
Du missar själva poängen. Att det fanns ett litet antal demonstranter som uppförde sig illa rättfärdigar inte polisens agerande.
Att inte kunna hantera de problem som fanns visar på bristande professionalitet hos polisen. Nu tog man till övervåld som drabbade helt oskyldiga och som lett till minskat förtroende för polisen. Riktigt illa.
Det händer inte ofta att vänsterns demonstrationer urartar. Det är en helt felaktig bild.
De som vill förbjuda inte bara mitt parti utan alla är nazisterna. De gillar jag inte.

You´ll-never-walk-alone sa...

Jag har då aldrig läst eller hört att något Rött parti vill avskaffa Demokratin o vår rätt att rösta fram de vi vill.
Däremot har jag både läst och hört att Nazistpartiet SvP vill avskaffa Demokratin.
SD vill inte avskaffa den men däremot begränsa många gruppers frihet tex kvinnornas frihet vill de begränsa och de vill även begränsa invandrarnas frihet dvs minoriteternas.
både SD och SVP vill avskaffa lagen om Hets mot folkgrupp så att de kan fritt få fortsätta hetsa mot minoriteter.
SD är på längre sikt lika farliga som SvP och dessa partier borde bekämpas och människor kommer inte att hålla tyst längre eftersom alla vi som vill ha Demokrati o friheten att bilda partier o få rösta på vilka vi vill är det som är Demokrati=Folk styre.
däremot ska vi inte acceptera partier som vill begränsa människors frihet och de ska inte få ställa upp i Val.
är du kvinna så rösta inte på dessa nationalistiska partier som lovar er "beskydd" eller är du invandrare och påstår dig vara assimilerad o bättre än andra invandrare så ska du inte heller bli lurad att rösta på Nationalistiska konservativa partier eftersom de i slutändan vill även bli av med dig min assimilerade vän.